![]() |
გამარჯობათ ! ( შესვლა | დარეგისტრირება )
![]() |
![]()
გამოხმაურება
|
|
Junior Member ![]() ![]() ჯგუფი: Newbie ნიკის ჩასმა ციტატა გამოხმაურებები: 34 რეგისტრ.: 10-August 09 მდებარ.: თბილისი მომხმარებელი № 292 ![]() |
შევიძენ და ჩამოვიტან იაპონიიდან თქვენთვის სასურველ ნებისმიერ როგორც ახალს ასევე მეორად ნაწილებს თქვენი ავტომობილისთვის!
გთხოვთ დაგვიკავშირდეთ შემდეგ ნომერზე: 899717134 სკაიპი: 1) badr197427 2) skyper-1977 |
|
|
![]() |
![]()
გამოხმაურება
|
|
Junior Member ![]() ![]() ჯგუფი: Newbie ნიკის ჩასმა ციტატა გამოხმაურებები: 34 რეგისტრ.: 10-August 09 მდებარ.: თბილისი მომხმარებელი № 292 ![]() |
bodishs movixdi tu srazu veg gadzlevt pasuxs! maqsimum ert kvirashi davlagdebi da upro operatiulad gagcemt pasuxs! sxema egetia kobeshi aris chemi kaci romelic kidulobs am saitze! nacili tu sxva qalaqshia chadis kobesh da iqidan is ushvebs an konteinerit an EMS it e.i ori maqsimum sami dge gaachnia ramdenad shors aris nakidi unda kobemde shasvlas da iqidan maqsimum ori dge es aris dziritadi sqema! rogorc gitxarit maqsimum ert kvirashi davlagdebi da mere uproblemod chamovitan kvelapers!
shecdoma momivida kobedan ori dge ki ara ori kvira! unda es maqsimums geubnebit es loti dagijdebat sadgac 285 dolari tviton magnitofoni + 10 dolari kobemde +15 dolari iaponelis sakomisio +tu or kvirashi gindat rom chamovides 30 dolari gza da chems sakomisiochi jer dalagebuli ar var albat 10-15 dolari |
|
|
![]() ![]() |