![]() |
გამარჯობათ ! ( შესვლა | დარეგისტრირება )
![]() |
![]() ![]()
გამოხმაურება
#1
|
|
![]() BOOSTAHOLIC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Member ნიკის ჩასმა ციტატა გამოხმაურებები: 12,458 რეგისტრ.: 28-June 12 მდებარ.: Tbilisi მომხმარებელი № 2,780 ![]() |
მოკლედ ღადაობა იქით იყოს და მაგარ თემას ჩაეყარა საფუძველი...
![]() ![]() აბა პოსტები გემოვნებით -------------------- Real Eyes ✪
Realize ✪ Real Lies ヅ |
|
|
![]() |
![]()
გამოხმაურება
#2
|
|
![]() Subaroid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: Member ნიკის ჩასმა ციტატა გამოხმაურებები: 648 რეგისტრ.: 30-September 10 მომხმარებელი № 1,465 ![]() |
ციტატა(ToTo @ 1st November 2013 - 11:26) [snapback]539079[/snapback] მგონი ეს თემა სხვა რა მისთვის არის გახსნილი და მაგარ რამეს გასწავლით. კვირას რო გაიღვიძებთ და ჩაის პონტში რო არაფერი ღირებული არ გაქვთ მაცივარში, ვიღებთ ჩვეუებრივ მრგვალ (რუსულ) პურს ან მოზრდილ ბატონს დაჭრილები როა და შუიდან ვიღებთ ერთ ან ორ, ვის როგორ შია იმის მიხედვით, ნაჭერ პურს. შევადგავთ ტაფას ნელ ცეცხლზე . ამასობაში ამ პურის ნაჭერს შუაში ვუკეთებთ დირკას 3-4 სმ დიამეტრით. წავუსვავთ ცოტა კარაქს და იალა ტაფაზე კარაქიანი მხრით, სანამ ეს პური იწვება ვიღებთ მაცივრიდან 1 ცალ კვერცხს და ცოტა ყველს მივახეხავთ თეფშზე..ამოვაბრუნებთ პურს. შეგვიძლია მეორე მხარეზეც ქარაქი მოვაცხოთ კარგად რომ დაიბრაწოს და რო ამობრუნდება იმ დირკაში ჩავახლით კვერცხს ისე რო გული არ გასკდეს, მოვაყრით მარილს და წინასწარ გახეხილ ყველს, და დავაფარებთ ტაფას სახურავს რო დაინახავთ რო კვერცხი მზადადაა (გლაზუნიას პონტში) გამოვრთავთ ტაფას და ვიწყებთ აჭარულივით ჭამას , მოჭერი, ჩააწე კვერცხის გულში, მიირთვი უმაგრესია დილით ჩაისთან ვაა, ეს უნდა ვცადო, კაი რამე ჩანს ![]() |
|
|
![]() ![]() |